изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:00 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностТОВАРЕН автомобил "Мерцедес" с немски регистрационен номер № МТКSK315, бял на цвят, е задигнат от неизвестни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Водачът му - жител от Варна, подал сигнал за кражбата в Първо РПУ на 16 септември. Колата била паркирана на улица "Независимост". Областната дирекция на МВР се обръща към гражданите, имащи информация за издирваното моторно-превозно средство, да се обадят в най- близкото полицейско управление, в Първо РПУ или на дежурните служители  в дирекцията /тел. 166/. 
15-ГОДИШНО дете от Генерал Тошево е издирено от служители на местното полицейско управление на 16 септември. То било обявено за общодържавно издирване по искане на родителите му, тъй като на 12 септември напуснало дома си и било в неизвестност. От служителите на полицията е установено, че спрямо непълнолетния няма извършено престъпление. Предаден е на родител.
ДВАМА пияни шофьори са спипани от служители на реда в ранните часове на вчерашния ден. В Ген. Тошево автопатрул спрял за проверка 56-годишния Х. Г. от с. Змеево. При него с техническо средство са установени 2,09 промила алкохол. 2,15 промила пък са констатирани у 23-годишен мъж от силистренското село Средище с инициали С. С. Той е спрян за проверка в Шабла. По надлежния ред на двамата са взети кръвни проби. За С. С. е установено, че е и неправоспособен. Двамата водачи са задържани за срок от 24 часа в съответните полицейски управления. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди