изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:24 EEST
Мадона остава без хавлии в Черна гора    
Любопитно

Само три дни преди грандиозния концерт на световната попзвезда Мадона на плажа Яз в черногорския курорт Будва местните митничари демонстрираха цялата си строгост когато става въпрос за... хавлиите на музикалната легенда. Тази нощ те задържаха 300 специално изработени за Мадона хавлии. Всяка една от тях носи нейните инициали и е ушита изцяло по нейните стандарти - от грамажа до цветовете.



Черногорските митничари не се смутиха да предприемат акцията по задържането независимо от огромната документация, с която бе придружена пратката, доказваща, че става въпрос за "личния багаж на звездата".

Митничарите веднага извикаха полицията и започнаха "разследване на вноса". Организаторите на концерта се надяват на положителен отговор и изразиха готовност веднага да приберат пратката. Това обаче не е единственият проблем пред домакините.

Една от най-опасните пречки, която можеше да доведе и до анулирането на концерта на Мадона, бе искането на попзвездата да се намери готвач, който да приготвя храната в правилата на кошер (изискване на юдаизма за специална обработка на продуктите особено тези от месо-бел. ред.).

Търсенето на такъв готвач в крайна сметка се увенча с успех и така попзвездата и нейните деца ще могат да се хранят с кошер по време на престоя си в Черна гора.

Храната ще бъде приготвена от равин Исак Асиел, който отговаря за Сърбия и Македония и е единственият на Балканите, който има леценз да готви кошер. Асиел вече отпътува за Черна гора и започна първите приготовления.

По отношения на алкохола организаторите вече доставиха "необходимото количество" уиски "Royal salut", чиято цена на бутилка е около 300 евро, ликьор "Balis", както и минерална вода от известната сръбска марка "Вода-Вода" в стъклени бутилки.

actualno.com

 


Сходни връзки

Мадона остава без хавлии в Черна гора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди