изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:50 EEST
Цветанов: Миков ще бъде виновен, ако нещо се случи с Борисов    
ПолитикаАко занапред нещо се случи с Бойко Борисов, поръчителят ще бъде Михаил Миков. Това каза лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов в коментар на изразеното в неделя от вътрешния министър становище да бъде намалена охраната на столичния кмет. Според Цветанов, една от причините за охраната на Борисов са разкритите корупционни схеми в някои общински дружества.

„Ако това е финансовият проблем на държавата ще се съгласим, но нека да се върнем към управленските сбирки, които бяха финансирани с парите на българските граждани”, допълни Цветанов.

По повод на разпадането на управленската коалиция между ГЕРБ и ВМРО в Пловдив, Цветанов коментира, че едностранното решение на ВМРО е показало че тази партия не желае да спазва подписаното споразумение. Цветанов определи като безпринципен „брак по сметка“ обединението между ВМРО, БСП и ДПС в Пловдив. Според лидера на ГЕРБ, кметът Славчо Атанасов и приближените му са подвластни на икономически интереси.

Цветан Цветанов присъства на закриването на политическата академия за млади лидери, организирана от младежката организация на ГЕРБ. Младежите са решили от октомври да раздават страници от бележници в родните места на министрите, като целта е гражданите да дадат оценка за работата им. Резултатите ще бъде обявени през пролетта на следващата година и ще бъдат връчени на управляващите преди парламентарните избори. Цветанов съобщи, че на 6-ти октомври ще бъде учредена структурата на ГЕРБ на малкия и среден бизнес, а участниците в нея ще бъдат предложени от местните структури на партията.

dariknews.bg

 


Сходни връзки

Цветанов: Миков ще бъде виновен, ако нещо се случи с Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди