изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:21 EEST
Полицай, отвлякъл момиче, остава в ареста    
Ред и сигурност
27-годишният полицай Венцислав Василев от „Охранителна полиция" в Шумен, който с 3-ма негови съучастници преби 2-ма младежи в поморийското село Бата и отвлече 21- годишна девойка, остава с постоянна мярка задържане под стажа до процеса.


Оказа се, че серж. Василев е уволнен дисциплинарно, като като заповедта е издадена директно от МВР, съобщи Burgas24.bg.
С постоянна мярка остава и Даниел Добрев по прякор кобрата-бивш затворник, участвал в отвличането.
Днес двамата обжалваха постоянния си арест пред апелативния съд в Бургас. Решението на апелативните магистрати не подлежи на обжалване.
Припомняме, че сержант Василев с още трима негови приятели под въздействието на солидно количество алкохол пребиха зверски двама младежи и отвлякоха 21-годишно момиче от Помпена станция заради рибарски мрежи. Намеренията на нападателита са били да трафикират момичето през граница, за да работи за тях като проститутка.
През цялото време пътувайки в неизвестна за нея посока изтърпява какви ли не издевателства. Не след дълго обаче похитителите са задържани. Полицаят прави опит да се измъкне от жандармеристите като показва служебната си карта, но неуспява.
Повдигнатите обвинения от бургаската прокуратура срещу серж. Василев и съучастникът му „кобрата" са за отвличане по член 142, ал 2 от НК, като законът предвижда от 3 до 10 години затвор.  dir.bg
 


Сходни връзки

Полицай, отвлякъл момиче, остава в ареста | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди