изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:04 EEST
ОДОБРЕНИ СА ТРИ НОВИ ПРОЕКТА НА ГЕН. ТОШЕВО    
НовиниТри проекта в община Ген. Тошево са одобрени за финансиране от Агенцията по заетостта, съобщиха от кметството в Добруджанската община. Два от тях са на общината, а третият - на Професионалната гимназия по селско стопанство "Тодор Рачински".

 Единият проект е за осигуряване на безопасна и благоприятна среда в детските градини и ученическо общежитие в Ген. Тошево. По нея се предвижда да бъдат наети 20 безработни лица - отпаднали от социално подпомагане, безработни на възраст до 29 години или над 50 години и др. Те ще бъдат ангажирани да облагородяват и поддържат тревни площи и цветни алеи, както и спортните съоръжения и уреди, а също и да организират пропускателния режим в посочените общински обекти. Общата стойност на проекта е 47 000 лева. Другият проект на общината предвижда създаване на разсадник за цветя и цветни алеи. Подобен е и проектът на професионалната гимназия.
 


Сходни връзки

ОДОБРЕНИ СА ТРИ НОВИ ПРОЕКТА НА ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди