изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:41 EEST
КАУБОЯ: ЛЕКОВ ОСНОВА "ЧЕРНА КАСА" ЗА ПРОСТИТУТКИ ЗА УЕФА    
СпортАрестуваният Иван Леков е основал "черна каса" за плащане на проститутки и гуляи на делегати на УЕФА. Това разкриха в предаването "Тази сутрин" на bTV бившите рефери Христо Ристоков и Димитър Димитров - Каубоя. Вторият посочи вече бившия заместник-председател на ДАМС и член на Изпълкома като двигател на "осигуряването" на хората от европейската централа. "Бяха събирани по 1000 лева от международен съдия и 700 лева от помощник-съдия.

Това прави 13 000 лева за един такъв масраф. Престоят на такъв един човек в България не струва повече от 2000 лева. Това се отнася за един конкретен случай от 2007 година", каза Каубоя.

"Не сме премълчали нищо пред прокуратурата. Тя ще се заеме със случая", каза Ристосков. Предполага се, че "черната каса" е една от причините за задържането на Леков. Той бе арестуван показно от агенти на ДАНС - Държавната агенция за "Национална сигурност", на работното си място в ДАМС.

 


Сходни връзки

КАУБОЯ: ЛЕКОВ ОСНОВА "ЧЕРНА КАСА" ЗА ПРОСТИТУТКИ ЗА УЕФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди