изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:30 EEST
Миков уволни шефа на МВР във Враца заради скандално поведение    
Новини Министърът на вътрешните работи Михаил Миков уволни със заповед скандалния началник на МВР във Враца Васил Василев. Съобщението за уволнението бе направено от пресцентъра на вътрешното министерство в сряда.

Според пресцентъра прекратяването на служебните правомощия е “за извършено

нарушение на служебната дисциплина, изразяващо се в това, че на 12 юли 2008 г. в ресторант "Каприз" във Враца в присъствието на граждани - клиенти на заведението, В.В., (както е посочено в съобщението – б.р.) е употребил значително количество алкохол, държал се е фамилиарно с криминално проявено лице, а впоследствие пред друго заведение в града се е държал грубо, като е отправил заплаха към гражданин. Заплашваният е подал жалба в прокуратурата с копие до Българския хелзинкски комитет”.

“Васил Василев си е позволил поведение, уронващо престижа на МВР, станало известно на граждански лица и получило негативен отзвук в медиите”, се посочва в съобщението на пресцентъра на МВР.

След като местните и централните медии гръмнаха за скандалните изцепки на полицейския началник, които не са от вчера, той бе временно отстранен от работа, докато бъде направена вътрешна проверка. По време на проверката Василев се скри напълно от медиите.

 


Сходни връзки

Миков уволни шефа на МВР във Враца заради скандално поведение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди