изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:17 EEST
ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ НА "ВАШЕ БЛАГОРОДИЕ, ГОСПОЖА УДАЧА" - КАВАРНЕНЕЦ    
ЛюбопитноНови знаменитости избраха Каварна и по-точно околностите на българската рок-столица и си купиха апартаменти, научи НДТ от градоначалника на морския град Цонко Цонев. Известният руски изпълнител, който пее и прочутата песен на Булат Окуджава "Ваше Благородие, госпожа Удача" - Олег Газманов, е купил цели пет апартамента в СПА комплекс "Белият бряг", разкри още Цонев.

Комплексът се намира на около 5 км от голф-игрището "Тракийски скали". Заедно с него с нов дом в същия комплекс се е сдобил и художникът Иля Глазунов. Цонев припомни, че сред първите звезди заселници в района е английският национал по ръгби Марк Куейтър. И негов колега се е сдобил с жилище, но вече в Каварна, каза още Цонев. Руските граждани все повече се интересуват от закупуването на недвижима собственост на територията на общината, преди всичко заради красивата природа, каза градоначалникът.  Апартамент в града си е купил първият зам.-кмет на Смоленск Владимир Лабовски, с когото Цонев се е срещнал по време на престоя му в града.
Каварна вече с гордост може да се нарече звездният град, защото тук с дом в комплекс "Роял коув" се сдоби и легендата на "Юрая Хийп" Джон Лоутън. Жителите на морския град често го виждат заедно със съпругата му Ирис, а от свои източници НДТ научи, че сред любимите заведения на двойката бил ресторант "Българка", където двамата обичали да похапват.
Китният морски град, както и не по-малко атрактивните села около него, отдавна привличат и българските звезди. Сред първите заселили се тук е настоящият евродепутат и бивш премиер и кмет на София Стефан Софиянски. Имоти в Камен бряг пък имат Меглена Тачева и Едвин Сугарев. Край Каварна при първа възможност се местят винаги проф. Шойлев, Александър Божков, Теди Москов, журналистът Петър Волгин, актьорът Валентин Танев. Свой наследствен парцел в Каварненско има и актрисата Станка Калчева. Сред последните заселници, сдобили се с имот в района, са Андрей Слабаков, д-р Здравко Георгиев и съпругата му Кристияна.
 


Сходни връзки

ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ НА "ВАШЕ БЛАГОРОДИЕ, ГОСПОЖА УДАЧА" - КАВАРНЕНЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди