изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:54 EEST
ОТБОРИ ОТ 6 ОБЛАСТИ ЩЕ УЧАСТВАТ В РЕГИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ    
СпортНа 18 октомври ще стартира поредният регионален шампионат по волейбол за мъже на Източна България, организиран от „Аматьорска Волейболна Лига”.

През сезон 2008/2009 година в него ще вземат участие 15 отбора от 6 области - Бургаска, Варненска, Добричка, Силистренска, Търговишка и Шуменска.

Съгласно приетата Наредба за организиране и провеждане на шампионата, първоначално отборите ще бъдат разделени на две групи - „Север” и „Юг”, където ще изиграят по две срещи „всеки срещу всеки”. Първите четири отбора от всяка група през пролетта на 2009-а ще формират финална осмица, където ще изиграят само по една среща „всеки срещу всеки”. Останалите отбори от групи „Север” и „Юг” ще се срещнат в „утешителна” група за класиране от 9-о до 15-о място.

Крайното класиране във финалната осмица на шампионата ще стане известно в началото на месец май 2009 година, като първите три отбора ще получат купи и медали. Победителите в „утешителната” група също ще бъдат наградени с купи. Организаторите са предвидили и индивидуални поощрения по отделните постове на играта. НДТ

 


Сходни връзки

ОТБОРИ ОТ 6 ОБЛАСТИ ЩЕ УЧАСТВАТ В РЕГИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди