изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:49 EEST
РОКЕРИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА “КАЦНАХА” В ГНЕЗДОТО НА “ОРЛИТЕ”    
Новини

С грандиозен купон рокери от цялата страна изпратиха “Мотосезон 2008”. И тази година любителите на високите скорости избраха това да стане в базата на лагер „Фиш - Фиш”.



Организаторите на събитието - мотоклуб “Орлите” - Добрич, не бяха избрали това място случайно, защото няма по-подходяща комбинация за покачване на адреналина на хората „с бензин в кръвта" от рев на мотори, пиене на бира, скара, хард музика, морски въздух, хубаво време и страхотна компания. Наличието на всички тези неща превърна съботния ден в истински празник за стотиците рокери, които избраха да “кацнат” в гнездото на “Орлите” край Албена. Домакините се бяха погрижили градусът на настроението да бъде на макс и поддържаха огъня със забавни игри.  

Призът за рокер, дошъл най-отдалеч със своя мотор, бе връчен на Бойко от София. Даниел Петров от Добрич, който бе само на 4,4 години, получи наградата за най-малък рокер. В канадската борба №1 при мъжете стана Илиян от Добрич, а при жените - Венци Панева от Варна.

В играта за най-бавно каране първото място спечели Галин Гичев от Варна. Неговият съгражданин - Панайот, пък бе най-бърз в пиенето на бира със сламка, дълга два метра и половина. В спортната стрелба победител стана Кирил Димов от Балчик. Това обаче се дължи на факта, че в турнира не участва представителят на домакините д-р Добрин Добрев, на когото първото място му бе в кърпа вързано. Като организатор той прояви своето гостоприемство и не се впусна в надпреварата.

Елин от Добрич и Шомбата от Оброчище спечелиха голямата награда в играта “Счупи яйцето на орела”. Много аплодисменти получи и Станислав от Добрич, който със своя партньор от Шабла първи откри ключа към рая. Андон Пешев от Варна бе най-бърз в “Спукай кондома”.       

Ритуалното събиране на рокерите започна още в петък и продължи до следобедните часове на вчерашния ден. Спонсори на проявата бяха  “Каменица” и ЕТ “Оникс” с управител Димчо Димов.

Пред репортер на НДТ гостите от цялата страна споделиха, че са изключително впечатлени от ентусиазма на членовете на клуб с двегодишна история, които имат желанието и знаят как да организират подобни мащабни прояви.

Освен с интересните игри, присъстващите на сбирката ще запомнят купона и с грандиозните мотори. Стойността на някои от тях бе повече от тази на нови маркови автомобили. НДТ

 

 


Сходни връзки

РОКЕРИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА “КАЦНАХА” В ГНЕЗДОТО НА “ОРЛИТЕ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди