изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:20 EEST
Довечера в Къщата на Big Brother 4    
Новини Довечера в Къщата на Big Brother 4 влиза първата вълна премръзнали съквартиранти от самолета. В джакузито, сред лукса на спалните се очаква да започне бързо сближаване на мъжете и жените…докато се стигне до първия секс. Той е нужен на продуцентите, нужен е и на съквартирантите.

В интернет вече вървят сериозни залагания коя от жените първа ще прави секс и с кого. Фаворитки са бургазлииката Ирена и хасковлийкта Иванина, които вече показаха прелести. Очаква се, че след като двете се разсъблякоха в мизерните условия на самолета, в Къщата те савсем ще се развихрят. Ние залагаме на бъдещата фолкзвезда Иванина. Вече започна да се усеща напрежение и формиране на вражески лагери. В интернет залагат и за скорошен женски бой, защото обстановката в шоуто стана драматична. Красивата Ирена обяви война на останалите жени. Тя спи при мъжете и усещайки, че получава пълното им внимание, влиза в ролята на жертва. Камен прекара първата нощ при жените и установи, че са на път да се самоизядат.

Туркинята Самие и ромката Таня предпочитат изолацията, тъй като един от съквартирантите, Петър, е расист. Расизмът ще е и темата на лайфа довечера. Женственият Мартин пък си намери сродна душа в лицето на Иванина и докато се печаха под последните за сезона слънчеви лъчи, двамата дори споделиха общата си симпатия към атлетичния съквартирант Жоро. Наталия, Жени и Ема са оформили своя клика и винаги са готови да се втурнат в скандал. Престоят в къщата е най-ползотворен за Филип (Тошко), чиято мисия Big Brother призна за успешна и така съпругата му ще има възможност да зачене ин-витро. Влязлият в истинската къща, последен засега, съквартирант Константин, изобщо не го вълнуват двете мисии, които му бяха поставени. Освен да заснема всеки ден от престоя си, той трябва за определено време да сглоби макет на самолет. Ескобара не се трогва особенно от това, че е назад с материала.

Vip-bg.info

 


Сходни връзки

Довечера в Къщата на Big Brother 4 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди