изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:03 EEST
ГРАДУШКА ПРЕКРАТИ МАЧ НА ДЕЦАТА НА "ОРЛОВЕЦ"    
СпортВ събота и неделя се проведоха двубоите от поредния кръг на зоналните футболни първенства за деца и юноши. Срещата на детския тим на "Орловец" (Добрич) с "Черно море" започна, но не завърши. При 1:0 за "моряците" мачът бе прекратен заради градушката, която падна в морската ни столица. Длъжностните лица прецениха, че няма нормални условия за продължаване на срещата и прибраха отборите в съблекалните. От щаба на добричкия клуб информираха, че мачът ще се преиграе. Двубоят между юношите младша възраст на двата клуба завърши с победа за варненския тим с 4:0.

 

В среща от четвъртия кръг при юношите старша възраст - елитна група, отборът на "Орловец" загуби с 2:5 от юношите на варненския "Спартак", които в  първенството представят "Черноморец" (Бяла). Възпитаниците на Минчо Кондов започнаха добре срещата във Варна и поведоха с попадение на Митко Танев. До края на първото полувреме треньорът на "Орловец" бе принуден да направи три принудителни смени поради контузии на свои състезатели. Това до известна степен разстрои играта на нашите момчета и те позволиха на съперника си да отбележи два гола преди почивката. След подновяването на играта Митко Танев отново прояви реализаторските си умения и възстанови равенството - 2:2. До края на мача, не без помощта на съдиите (които необяснимо защо бяха от Варна), домакините вкараха три гола и спечелиха мача. 

 


Сходни връзки

ГРАДУШКА ПРЕКРАТИ МАЧ НА ДЕЦАТА НА "ОРЛОВЕЦ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди