изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:05 EEST
ОТ 15.06.2009 Г. ТРЪГВА ТРЕН ВАРНА-БУКУРЕЩ ПРЕЗ ДОБРИЧ    
НовиниНа провелото се заседание в Горна Оряховица, организирано от БДЖ - Пътнически превози, в което участие взе и зам.-областният управител на Добрич Владимир Калчев е било договорено от средата на юни следващата година да тръгне влак от Варна до Букурещ, който ще спира на гара Добрич.

Това съобщи за НДТ самият Вл. Калчев. "Влакът ще пътува експериментално три месеца, след което ще бъде направен обстоен анализ" - допълни още зам.-областният управител. Друг важен проблем, дискутиран по време на разговорите е влизащото в сила от 14 декември т.г. зимно разписание на влаковете в страната. "Успяхме да договорим престой на влак "Албена" на гарата в Добрич 20 минути, вместо досегашните 10. За съжаление железниците към момента не могат да отпуснат още един спален вагон" - каза Вл. Калчев. В рамките на заседанието е взето решение също да се премахне връзката на гара Повеляново, допълни още той.
 


Сходни връзки

ОТ 15.06.2009 Г. ТРЪГВА ТРЕН ВАРНА-БУКУРЕЩ ПРЕЗ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди