изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:47 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СИНЯ КАСКА МЛАТИ МЪЖ ЗАРАДИ БОРЧ    
НовиниБившата синя каска от Камбоджа Даниел Аврамов, сега управител на охранителна фирма ЕТ "Аполо" и трима негови служители пребили и изнудвали мъж от Добрич заради борч на братовчед му, съобщиха от РДВР. На 4 октомври между 17 и 18 ч., четиримата изкарали от дома му Румен Христов и го натикали насила в БМВ. Там му нанесли здрав бой, основно ударите били в главата. След това откарали жертвата в бар близо до Митницата. Там му поставили ултиматум до 7 октомври да върне дължимите от братовчед му 23 млн. лв. Роднината на потърпевшия бил шеф на фирма за търговия с месо и дължал пари за охрана, но от известно време бил неоткриваем. Потърпевшият е в болницата с рани по главата. Полицаите вече са установили и задържали биячите, а на фирмата е отнет лиценза за охрана.

СЪС САТЕЛИТ БРОЯТ ПОСЕВИТЕ У НАС

България е първата Източноевропейска държава с агроследяща система. Тя е открила 20-30 на сто повече площи, засети с тютюн, отколкото сочат данните на НСИ. Това обяви зам.-министърът на земеделието Георги Каркъмов. Според него до 10 дни ще са известни разминаванията между фактически засетите поля с култури и декларираното в НСИ. Той призова производителите в Добруджа да продават част от пшеницата си, макар и на загуба, за да сеят, защото в момента в цял свят изкупните цени на зърното са най-ниски за последните 20 години. Зам.-министърът подчерта още, че според него земеделските производители са зле осведомени за това колко много прави министерството за тях.
НДТ - 12 октомври 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СИНЯ КАСКА МЛАТИ МЪЖ ЗАРАДИ БОРЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди