изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:03 EEST
ФОНД "ЗЕМЕДЕЛИЕ" ОТПУСКА КРЕДИТИ ЗА СВИНЕВЪДИ    
ЗемеделиеОт вчера до 7 ноември 2008 г. в областните поделения на ДФ "Земеделие" ще се приемат документи за предоставяне на кредит на свиневъдите за закупуване на фураж и на фуражни компоненти, реши УС на ДФЗ.

Крайният срок за изплащане на средствата е 15 декември, тази година.
УС на ДФ "Земеделие" прие и указанията за предоставяне на финансовата помощ, които бяха предварително уточнени с Асоциацията на свиневъдите в България. Кредитът е едногодишен и е с лихва в размер на 3%. Средставата могат да бъдат усвоени еднократно или на не повече от три транша. Съгласно указанията за предоставяне на кредитния ресурс, стопаните могат да получат 350 лева за изхранването на един брой свиня - майка. С тези средства те могат да закупят пшеница, царевица, ечемик, овес, тритикале; комбинирани фуражи; шрот, люцерново брашно, рибно брашно, белтъчна биокенцентратна смеска и витаминно минерален премикс.Съгласно Указанията за прилагане на мярката, освен стандартните за кандидатстване документи, земеделските производители са задължени да представят в съответното областно поделение на Фонд "Земеделие" оригинална фактура за закупен фураж или фуражни компоненти. Разходният документ трябва да бъде издаден не по-рано от 1 юли 2008 г. и не по-късно от 7 ноември 2008 г.
 


Сходни връзки

ФОНД "ЗЕМЕДЕЛИЕ" ОТПУСКА КРЕДИТИ ЗА СВИНЕВЪДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди