изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:45 EEST
Сидеров: Очертава се патова ситуация заради ГЕРБ    
Новини

Според лидера на "Атака" сблъсъкът Петков-Станишев можел да доведе дори до свалянето на премиера



"Трябва да се види какво свързва Драшков с Доган. Предполагам, че ги свързват икономически интереси. Убеден съм, че България има нужда от такъв тип служба (ДАНС - бел.ред.), която да работи срещу ислямския фундаментализъм, корупцията и организираната престъпност. Но върху нея трябва да има парламентарен контрол, който да е прозрачен", коментира скандалите около държавната агенция лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Сега е моментът да кажат опозиционните лидери искат ли да сменим това правителство или не. "Атака" предложи на ГЕРБ да направим програмна алтернативна схема да управляваме заедно", отправи отново апел Сидеров.

Неяснотата на ГЕРБ и другите опозиционни партии

поражда съмненията, че може да има коалиция с БСП и поради странната линия на поведение "ние играем сами". Очертава се една патова ситуация за следващия парламент, в която ГЕРБ ще бъде принудена да се коалира с БСП. Защо да не предложим алтернатива, ако не искаме Доган да ни е на главата още четири години", отбеляза партийният лидер.

Колкото до символичната заповед за уволнение на кабинета Сидеров каза: "Като краен резултат се видя, че тази подписка не е полезна. Тя не повиши доверието и освен това не предлага идеи. А политиката е битка на идеи".

"Прогнозирам сериозни събития от сблъсъка Петков-Станишев, каза още лидерът на "Атака", според когото до желаните от опозицията предсрочни избори може да се стигне благодарение на неразбирателството вътре в БСП".

btv.bg

 


Сходни връзки

Сидеров: Очертава се патова ситуация заради ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди