изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:15 EEST
НАКРАТКО ОТ ОБЛАСТНА УПРАВА    
НовиниВЧЕРА зам.-областният управител Владимир Калчев бе в София по покана на МДААР, което е организатор на събитие по официалното представяне на междинните резултати  по проекта на министерството "Подготовка на служителите от българската държавна администрация за ефективна работа с институциите на ЕС", съобшиха от пресслужбата на администрацията. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от ЕС, чрез Европейския социален фонд.

ДНЕС областният управител Ердинч Хаджиев посреща френски партньори по пилотния проект "Зелената мрежа на Добруджа", който се разработва в сферата на регионалната политика и политиката за опазване на околната среда. Визитата е тридневна - днес ще бъде обсъден окончателният вариант на проекта с областния управител и неговия екип, и промените по проектния бюджет. Утре Мари-Пиер Шалеа, - туининг консултант за област Добрич, ще представи иновативен подход за координация между различните административни структури и организации по превенция на риска от наводнения. В последния ден от визитата на французите ще се проведе първото заседание на Пилотния комитет за координация. В рамките на заседанието участие ще вземат Мари-Пиер Шалеа и Патрик Нодингс - постоянен туининг съветник.
ДНЕС зам.-областният управител инж. Михаил Стоев ще присъства на съвещание в Областна администрация Варна, където по покана на Инициативен комитет се подновява идеята за прокопаване на плавателен канал Русе - Варна.
 


Сходни връзки

НАКРАТКО ОТ ОБЛАСТНА УПРАВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди