изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:39 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ИТАЛИАНЦИ ЗАРЯЗВАТ ЛОВЕН АРСЕНАЛ ЗАРАДИ АФЕРАТА "ЧУЧУЛИГИ"    
ЛюбопитноШестима италианци, пристигнали в Тервел с намерение да ловуват, напуснали набързо страната само след няколко дни, вероятно от настойчивото разследване на аферата "Чучулиги" в региона. При проверка на апартаментите в Тервел, където били настанени за престоя си от техни познати, служители на служба "Полиция" при РДВР - Добрич, установили и иззели голямо количество боеприпаси за ловно оръжие. Направена е била проверка в офисите на фирма "Дека" в Тервел, която произвежда ризи марка "Унгаро" в града, а нейни съдружници са двама италианци. Установено било, че в апартамент на "Дека" в Тервел шестимата италианци са пребивавали там без да са адресно регистрирани.

"КРЪСТОПЪТ ОТВЪД" ОТВАРЯ ПЪТЯ НА ДТ "Й. ЙОВКОВ" ЗА ЕВРОПА

При голям успех е протекло представянето на постановката на ДТ "Й. Йовков" в Сатиричния театър в София, научи НДТ. Въпреки че по същото време е имало постановки в други два театъра, голяма част от корифеите с театралното изкуство отишли да видят добричките актьори. "С Кръстопът отвъд" добричкият театър се издига на европейско ниво и се отварят пътищата му за участие в международни конкурси", бил коментарът на театралните специалисти.
НДТ - 16 октомври 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ИТАЛИАНЦИ ЗАРЯЗВАТ ЛОВЕН АРСЕНАЛ ЗАРАДИ АФЕРАТА "ЧУЧУЛИГИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди