изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 01:25 EEST
РАЗПРЕДЕЛИХА РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ В “ДОБРОТИЦА”    
Спорт

Новоизбраният Управителен съвет (УС) на волейболен клуб „Добротица” - Добрич – сдружение с идеална цел в обществена полза, проведе първото си заседание.



Членовете на УС направиха разпределение на отговорностите, които всеки от тях ще поеме като функция в клуба: Добри Добрев – председател на УС; Веселин Колев – избран на зам.-председател и отговорник отбори мъже и жени; Тодор Димитров – избран за зам.-председател и отговорник за ДЮШ; Донко Марев – член и отговорник финансиране на дейността; Митко Димитров – член, секретар и касиер.

Утвърден бе треньорския състав, който ще води подготовката в ДЮШ на клуба – Евгени Попов (ръководител на школата и гл.треньор), Генади Цветков и Деяна Нейкова (треньори). Потвърдено бе участието на отборите в отделните официални състезания: мъже – регионален шампионат 2008/2009 и работнически игри 2009; жени (плажен волейбол) - работнически игри 2009; ДЮШ – всички възрастови групи в зоналните турнири от програмата на БФВ.

Пред УС на клуба предстои най-важната и неотложна задача – осигуряване на приходната част от бюджета, за да може да се създадат нормални условия за функциониране на ДЮШ. В най-близко време ще се проведе среща с родителите на децата от школата, на която те да бъдат запознати с членовете на УС, с целите, които ще преследва в своята дейност волейболен клуб „Добротица” и с условията, които ще бъдат осигурени за провеждане на тренировъчен процес. НДТ

 


Сходни връзки

РАЗПРЕДЕЛИХА РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ В “ДОБРОТИЦА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди