изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:10 EEST
Изчезна Жоро Пурата    
Ред и сигурностМВР съобщи официално, че в неизвестност от вчера сутринта е 41-годишният софиянец Г.Й.Г. Той е видян за последен път около 6.00 часа. По случая е образувано досъдебно производство, допълниха от пресцентъра на МВР.


Според източници от МВР изчезналият е митничарят Георги Георгиев-Пурата, предаде БТА.
Бившият служител на Агенция “Митници“ беше сочен като един от основните участници в контрабандите канали у нас. Името на Георгиев попадна в няколко разработки на бившата ГДБОП за контрабандни схеми.
При операция на ГДБОП на 23 юни 2007 г. бяха задържани Ивайло Разложки-Иво Тихия - инспектор в отдел "внос" на митницата на софийското летище, и бившите митничари Радослав Живков-Джими и Георги Георгиев-Пурата. Те бяха обвинени за организиране на престъпна група и за контрабанда. Групата им е вкарвала в страната по 7000-8000 мобилни телефони месечно, оформени като аксесоари(30 пъти по-евтини). През разбития канал е преминавала и друга стока.
Делата срещу обвинените все още се водят. Пурата бе освободен срещу подписка заради здравословни проблеми. Тихия също е навън. dir.bg
 


Сходни връзки

Изчезна Жоро Пурата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди