изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:40 EEST
БАЛКАНСКИ СВАТБИ В ДОБРИЧКИЯ ОБРЕДЕН ДОМ    
ОбществоПрез летните месеци няколко сватби между представители на отделните нации на Балканите са регистрирани в Обреден дом - Добрич, научи НДТ. Три румънки са се врекли във вечна вярност на нашенци.

Сред булките от съседни държави, дали любовта си на добруджанец, е и дама от Македония, сочи още статистиката на Обреден дом. Активни обаче се оказват и мъжете съседи - албанец на име Танасий се е разписал в Добрич с красива добруджанка. Доказателство за това, че за любовта граници няма, са и две от сватбите, при които единият от партньорите е презокеански. Матю от САЩ долетял, за да мине под венчило с изгората си от Добрич. Американска девойка пък се врекла в залата на Обредния дом в града във вярност до гроб на нашенски ди джей. Сред смесените бракове от летните месеци има и множество такива, в които дамите са от бившите съветски републики - украинка, молдованка, две рускини, дама от Беларус. Голям "бум" на сватбени тържества отчитат обредниците за Деня на будителите - 1 ноември. До момента има 8 записвания, като някои от двойките споделили, че искат именно този български ден да е паметен за семейния им живот.

Галерия-сватби

 


Сходни връзки

БАЛКАНСКИ СВАТБИ В ДОБРИЧКИЯ ОБРЕДЕН ДОМ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БАЛКАНСКИ СВАТБИ В ДОБРИЧКИЯ ОБРЕДЕН ДОМ
Автор: Anonymous да 2009-02-01 @ 01:32 EET
Тези дето се женят за рускини, молдованки и украинки знаят ли каква бюрокрация ги чака. Това е все едно да се ожениш за германка точно след края на 2-та световна война. Като за начало булката ще трябва да се раздели с младоженеца за да отиде до собствената си държава и да кандидатства в българското консулство там за Д-виза. Ще чака там поне месец. Ако и дадат ще трябва да се явява на интервю в българия да я питат откъде се познават и такива глупости. Ще плати около 1000 лева за документи за визата и временния паспорт. Всяка следваща година след това ще плаща по 500 лева за нова виза. Ще се правят проверки от полицията дали рускинята живее на посочения адрес. Ако в момента я няма се прави обиск и се гледа дали има женски дрехи в апартамента и дали действително живее там и оттук идват съмнения за фиктивен брак, които могат да се разсеят само с още повече проверки.
Знам, че рускините са хубави и всичко е супер но женитбата за такава ще ви създаде сериозни главоболия и и си пригответе парички за визи - по 500 лева годишно само в "Миграция". За българско гражданство незнам дали дамите ще доживеят.
Внесени са дела в Стразбург по този повод.............изчакаите за сега да се види резултата.......а дотогава не се женете за рускиня, освен ако не сте голям паралия и можете да си позволите разходите, които ще са необходими по нейното легализиране в страната.

БАЛКАНСКИ СВАТБИ В ДОБРИЧКИЯ ОБРЕДЕН ДОМ
Автор: Anonymous да 2009-02-02 @ 01:02 EET
Да, ама като вземеш рускиня дават зестра. А от нашите булки какво ще вземеш? Те още на 15 сичко дали-раздали... С една дума цял живот само ще даваш, ще тупаш килима...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди