изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:03 EEST
ОВАЦИИ ЗА ДОБРИЧ НА "ЛИСТОПАД НА СПОМЕНИТЕ"    
НовиниПевческата група "Пей сърце" спечели голямата награда на фестивала, а състав "Антица" - диплом първа степен

Изключително успешно бе участието на добричките изпълнители на сцената на 14-ото издание на фестивала "Листопад на спомените" във Варна. Певческата група "Пей сърце" при Териториалната организация на слепите в Добрич спечели голямата награда. Цялата зала е станала на крака, за да аплодира добричките изпълнителки, а журито също е било много впечатлено. Това разказа за НДТ председателката на организацията Паунка Пеева, която е и изпълнителка в групата. Ръководител на "Пей сърце" е Кирил Сотиров. Съставът, който включва осем жени, съществува едва от юли тази година, но вече се радва на успехи.
С диплом първа степен се завърна от участието си в същия фестивал състав "Антица" при Районната организация на сляпо-глухите, съобщи нейната председателка Калинка Ковачева. Изпълнителите са обрали овациите с песните "Моряците се връщат" и "Рана". Състав "Антица" е получил и грамота на вестник "Трета възраст".
"Искам да изразя своето удовлетворение и благодарност към кметския екип на Добрич в лицето на зам.-кмета Камелия Койчева за осигурения транспорт и проявената човешка топлота" - сподели по повод фестивала "Листопад на спомените" председателят на Областния съвет на пенсионерите Марин Драгнев.
 


Сходни връзки

ОВАЦИИ ЗА ДОБРИЧ НА "ЛИСТОПАД НА СПОМЕНИТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди