изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:45 EEST
100 ЧАСА ТРУД ЗА ПОДКУП НА ПОЛИЦАИ    
Ред и сигурностОкръжният съд в Добрич призна 38-годишния Февзи Р. Мехмед от дуловското село Руйно за виновен, че е дал 40 лв. на две длъжностни лица - старши полицаи в Първо РПУ на МВР - Добрич, за да не извършат действие по служба.

Той трябва да изтърпи наказание „пробация” със „задължителна регистрация по настоящ адрес” и „задължителни срещи с пробационен служител” за срок от 9 месеца и да положи 100 часа обществено-полезен труд в рамките на 1 година. Съдът наложи на Мехмед и глоба от 1000 лв. и конфискува дадените като подкуп пари в полза на държавата.

Делото се гледа при съкратено съдебно следствие - по молба на подсъдимия, който направи пълни самопризнания. Той работи в строителството и живее на квартира в гр. Добрич със свой колега.

При постановяване на присъдата си Добричкият окръжен съд взе предвид, че Мехмед не е осъждан, има добри характеристични данни за личността му, както и направените от него самопризнания и изразеното съжаление за извършеното. Решението на магистратите може да бъде обжалвано и протестирано пред Апелативен съд - Варна в срок от 15 дни. НДТ

 


Сходни връзки

100 ЧАСА ТРУД ЗА ПОДКУП НА ПОЛИЦАИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди