изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:16 EEST
ШЕСТИМА НОМИНИРАНИ ЗА ОБЩИНСКИ ЛИДЕР НА БСП В ДОБРИЧ    
Политика

В събота – 1 ноември, от 9 часа в залата на НТС ще се проведе отчетно-изборната конференция на общинската организация на БСП-Добрич. 170 делегати от 47 основни партийни организации ще избират нови ръководни органи – председател, пленум, контролна комисия, както и делегати за предстоящия конгрес на БСП на 22 и 23 ноември в София.

Дневният ред на конференцията е следният:



Председателят на БСП-Добрич, Божидар Димитров ще направи отчет за работата на Общинския съвет и дейността на общинската организация след 19-ата конференция, която проведе през април т.г. Следват отчетите на контролната комисия и на групата общински съветници от БСП. След направените изказвания ще бъдат приети основни насоки за дейността на общинската партийна организация през следващия отчетен период. Ще бъде обсъждан и проекта за нова програма на БСП. След това ще се пристъпи към избор на нови ръководни органи на БСП-Добрич.

Шестима са номинираните за председател на партията – Генади Ганчев, Юлия Стаматова, Михаил Стоев, Божидар Димитров, Диян Дяков, Владимир Калчев.

 


Сходни връзки

ШЕСТИМА НОМИНИРАНИ ЗА ОБЩИНСКИ ЛИДЕР НА БСП В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.33 секунди