изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:50 EEST
Божидар Димитров преизбран за председател на БСП-Добрич    
Политика Божидар Димитров бе преизбран за председател на общинския съвет на БСП Добрич. Това стана на провелата се вчера отчетно-изборната конференция на общинската организация на БСП-Добрич.Димитров събра 119 гласа от делегатите,а за другият кандидат Генади Ганчев гласуваха 21 души.Останалите номинирани за поста Юлия Стаматова, Михаил Стоев, Диян Дяков и Владимир Калчев си направиха самоотвод.

На конференцията бе избран нов пленум и делегати за предстоящия конгрес на БСП на 22 и 23 ноември в София.Това са Божидар Димитров, Генади Ганчев,  Диян Дяков, Владимир Калчев и Иван Добрев. За председател на контролната комисия към общински съвет на БСП-Добрич бе преизбрана Султанка Минчева.

Сред проблемите, които не са решени между двете конференции – през април и сегашната, Божидар Димитров открои недостатъчната организационна работа, работата на БСП сред колебаещите се и хората без ясна партийна ориентация, недостатъчното използване на народните представители от БСП за участие и в различни срещи – особено браншови, неособено добре регулираните междуличностни отношения в общинската организация, липсата на срещи на председателя на партията с широкия партиен актив. “Дефицитът на ярки лидери в БСП-Добрич, произтича от дефицита на ярки идеи” – обобщи Божидар Димитров.

Секретарят на Висшия съвет на БСП Ивелин Николов, който бе гост на конференцията, посочи като основна задача пред партията разширяването на активите. Ключивите думи в партията, според него, трябва да са единство, стабилност, развитие. Той пожела на добричките социалисти да провеждат партийната политика с мъдрост и младост.

Радио Добруджа

 


Сходни връзки

Божидар Димитров преизбран за председател на БСП-Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.16 секунди