изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:02 EEST
РОК-ДИНОЗАВРИ - РЕКЛАМНИТЕ ЛИЦА НА КАВАРНА    
ЛюбопитноНовият календар на общината за идващата 2009 г. ще е с ликовете на изпълнителите от бандите HOLYHELL и MANOWAR

На 20 ноември ще бъдат готови новите календари с рекламните лица на община Каварна за 2009 година, съобщиха от пресслужбата на морското кметство. Това ще са групите HOLYHELL и MANOWAR, като календарът ще има 13 листа - челна страница и снимка за всеки един от месеците. От морската община допълват, че е прецедент световна хеви метъл група да даде своето лице  за реклама на община. С цел повече любители на рока да могат да се сдобият с новия календар на рок-столицата, през декември декември, към всеки брой на списание "Про-РОК" ще има подарък - календар на община Каварна, уточняват от пресслужбата.
Кметството обявава още, че ще раздаде и 100 календара като награди, на тези, които първи отговорят вярно на въпроса: "Как се нарича новият сингъл на  MANOWAR?". Всички желаещи могат да изпращат отговорите си на e-mail: obshtina@kavarna.bg. Необходимо е да посочите трите си имена и точен адрес за кореспонденция. Календарите ще бъдат получени до 10 декември, уточняват от кметството.
 


Сходни връзки

РОК-ДИНОЗАВРИ - РЕКЛАМНИТЕ ЛИЦА НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди