изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:11 EEST
ТИЙНЕЙДЖЪРИ СТАВАТ УЧИТЕЛИ    
ОбразованиеВ рамките на новата програма за ученическо самоуправление тийнейджъри от горните класове на СОУ "Св. Климент Охридски" ще преподават по различни предмети на по-малките ученици.

В края на миналата седмица се проведе първият Ден на самоуправление в учебното заведение, като идеята е той да стане традиция за всеки последен четвъртък на месеца. Председателите на методическите обединения по различните предмети ще си изберат сред учениците групи от асистенти и ще работят заедно с тях, обясни директорката на училището Юлияна Герасимова.
Възпитаници на СОУ "Св. Климент Охридски" в момента се подготвят за участие в националния фестивал "Бабината ракла", който ще се проведе на 15 и 16 ноември в София. Организатори са Министерството на образованието и науката и Институтът по фолклор към Българската академия на науките. Добричките ученици ще представят обичая Еньовден, а едно от децата ще рисува икона. Във фестивала ще участват възпитаници на клуб "Златна ябълка", заедно с преподавателите Руска Симеонова и Мария Димитрова.
 


Сходни връзки

ТИЙНЕЙДЖЪРИ СТАВАТ УЧИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди