изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:12 EEST
КАВАРНА - С ПЪРВО УЧАСТИЕ И ТРЕТО МЯСТО В НАДПРЕВАРАТА БГ САЙТ    
НовиниЗа първи път община Каварна се включи в надпреварата БГ Сайт, която се организира за девета година, съобщи пресаташето на морското кметство Мария Сотирова. "Ние се състезавахме с останалите участници в категория "Публична администрация и НПО" и спечелихме трето място" - каза още М. Сотирова.

Достойнствата на общинския сайт на Каварна са оценени от компетентното жури. На него всеки потребител в глобалното пространство може да намери както актуални новини, така и информация за здравеопазването и социалната политика в общината и младежките дейности. На сайта си общината има препратки към е-правителството и концертния портал, а всеки посетител може да предприеме интерактивен или виртуални турове в Каварна и на нос Калиакра.
Награждаването на победителите в 9-ото издание бе в понеделник вечерта - на официална церемония в хотел "Шератон".
Инициатор на идеята и организатор на конкурса БГ Сайт и Уеб семинара за периода 1999 - 2003 г. е ABC Design & Communication. От 2000-та година като партньор на конкурса е привлечен M3 Communications Group Inc. От 2004 до 2006 г. конкурсът става част от дейността на Българска уеб асоциация.
 


Сходни връзки

КАВАРНА - С ПЪРВО УЧАСТИЕ И ТРЕТО МЯСТО В НАДПРЕВАРАТА БГ САЙТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди