изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:21 EEST
8-годишно американче застреля баща си, научил го да стреля    
По светаМомче на осем години от градчето Сейнт Джоунс, в щата Аризона, беше обвинено в убийството на баща си и на негов колега, предадоха световните агенции.

39- годишният баща на детето Тимъти Романс и колегата му от строителната фирма, в която работел, Винсънт Ромеро, на 29 години, били намерени застреляни с карабина 22 калибър в дома на Романс в градчето Сейнт Джоунс, в щата Аризона.

Двамата били убити на 5 ноември. Трупът на бащата лежал на входната врата, а тялото на колегата му на първия етаж на къщата.

Синът на Романс си признал в полицията, че убил двамата мъже. Според 4000-те шокирани жители на Сейнт Джоунс детето вероятно е било жертва на физически тормоз и затова е убило баща си и неговия колега.

Ако вината на детето бъде призната, то ще бъде изпратено, докато навърши 18 години, в център за задържане на малолетни престъпници.

Баща, убит от 8-годишния си син в американския щат Аризона, сам научил наследника си да държи в ръцете си пистолет и да стреля, съобщава свещеник от местната църква.

dariknews.bg

 


Сходни връзки

8-годишно американче застреля баща си, научил го да стреля | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди