изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:05 EEST
Грешката на Борисов    
Политика
Кметът на София Бойко Борисов заяви, че си е дал дума "никога повече да не пада на нивото на Сергей Станишев".


Това неформалният лидер на ГЕРБ заяви в отговор на въпрос на журналисти по повод думите на премиера и лидер на БСП за постигане на целта пред социалистите да спрат мутризацията на обществото.
"Истински съжалявам, че паднах на неговото ниво, рядко греша, но да паднеш на нивото на Станишев е груба грешка", каза Борисов, цитиран от БТА.
"Аз съм признат от всички полицейски служби в света, за да ми дава оценка човекът, който доведе мутрите в България, човекът, който във Висшия партиен съвет на БСП е банкерът на мутрите", допълни лидерът на "герберите".
В началото на месеца депутатът от БСП Татяна Дончева заяви, че не може банкерът на Маджо (Младен Михалев, лидерът на бившата силова групиравка СИК - бел.ред.) да е член на Изпълнителното бюро на БСП. Тя не назове име, но е известно, че в Бюрото има двама души, работили в банка – главният секретар на БСП Димитър Дъбов и председателят на предизборния щаб на партията Евгений Узунов. Дир.бг
 


Сходни връзки

Грешката на Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.66 секунди