изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:12 EEST
Подхванаха обкръжението на изчезналия Стоян Стоянов    
Ред и сигурност
Съдружници и хора от бизнес обкръжението на безследно изчезналия бизнесмен Стоян Стоянов от Бургас се проверяват усилено от полицията.


Според неофициална информация 35-годишният шеф на най-голямата фирма за строителни материали по Южното Черноморие – “Гранити”, е отвлечен, като операцията е организирана от банда от областен град до Бургас, пише в. “24 часа”, цитиран от БЛИЦ.
От МВР и прокуратурата отказаха коментар по случая, но запознати твърдят, че в близките седмици ще се разбере окончателно каква е съдбата на Стоян Стоянов.
Бизнесменът изчезна на 6 март т.г. В 20.15 часа този ден Стоянов прави последното обаждане от мобилния си телефон – звъни на съдружника си Ангел Христев. Той свидетелства, че Христев в този момент излиза от офиса, чул алармата на автомобила си.
Десетина минути по-късно мобилните телефони на бизнесмена са изключени завинаги. На следващата сутрин, след като приятелката му Мария Милкова подава жалба, полицията намира лексуса на Стоянов, паркиран в подземния му гараж. Луксозната лимузина е заключена, също и гаражът, няма никакви следи от борба, насилие – нищо съмнително. Вече осми месец обаче бизнесменът е в неизвестност и никой през това време не се е обаждал на семейството, за да даде информация за него или да поиска откуп за живота му.
Точно 4 месеца след изчезването на Стоянов приятелката му Мария роди от него момиченце Стеяна, кръстено на него. Дни след инцидента съдружникът на изчезналия Ангел Христев лансира версията, че отвличането е дело на бившия съпруг на Мария – Тодор Малкотърновския, който в момента лежи в затвора за рекет и тежка телесна повреда. Днес обаче това не е актуалната версия на полицията. dir.bg
 


Сходни връзки

Подхванаха обкръжението на изчезналия Стоян Стоянов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди