изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:37 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ФАЛШИВИ БАНКНОТИ, ЗАСЕЧЕНИ В БАНКИ В ДОБРИЧ    
ЛюбопитноБанки в Добрич вече са засекли фалшиви банкноти от по 10 и 50 хил. лв., научи НДТ. Началникът на Икономическа полиция Димитър Порязов вчера съобщи, че при тях няма постъпили сигнали от банките за фалшиви банкноти. От клона на ТБ "Биохим" обаче съобщиха, че досега са засекли два фалшификата, които са иззети с протоколи и за двата случая са подали сигнали в полицията. Отлично осведомени заявиха, че има вече напрежение в търговската мрежа в града заради фалшивите пари.

ЗАПОЗНАТИ ПРОГНОЗИРАТ ОЩЕ ПОЛИЦЕЙСКИ ОСТАВКИ

Скоро не са изключени още оставки на ръководни служителите от РДВР-Добрич, съобщиха запознати. Според тях причината била в психоклимата и взаимоотношенията в силовото ведомство. С въпрос какви са мотивите за подаване на рапорта за напускане НДТ се обърна към началника на Първо РПУ Кирил Димов, но той заяви: "Нямам право да коментирам до изтичането на 30-дневния срок, в който според закона, трябва дойде отговор от София". Както НДТ писа вчера К. Димов подаде рапорт за напускане заедно с Божидар Божилов - началник на служба "Полиция". Последният не бе открит за коментар.
НДТ - 12 ноември 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ФАЛШИВИ БАНКНОТИ, ЗАСЕЧЕНИ В БАНКИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди