изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:01 EEST
Идва ред и на данъчните: Уволниха четирима данъчни в Пловдив    
Ред и сигурност
Четирима данъчни от Пловдив са уволнени със заповед на директора на Териториалната дирекция на Националната агенция по приходите /НАП/.


Това съобщи Лидия Дойкова от пресцентъра на службата, цитирана от "Фокус".
Още двама души са с „предупреждение за уволнение”.
Служителите са нарушили установените правила за работа в НАП и законовите норми при извършване на контролни действия. С поведението си те са позволили нанасяне на щета на бюджета в особено големи размери. Предприетите действия са в резултат на съвместната работа между ДАНС и новосъздадената от януари тази година Дирекция в НАП „Управление на риска и разследване на особени случаи” /УРРОС/.
Ще бъда безкомпромисен към служителите, които не спазват установените законови норми, вътрешните правила и норми за етично поведение в НАП, заяви териториалният директор на НАП Николай Брънчев.
Дисциплинарните производства не са приключили. Възложени са ревизии на всички фирми, в които наказаните служители са допуснали нарушения и пропуски при извършване на контролните действия. Ревизионните производства към момента не са приключили.
На въпрос имат ли връзка уволненията с фирми на Христо Ковачки Дойкова поясни, че това не са фирми от вчера и днес и разследването им е започнало отдавна. dir.bg
 


Сходни връзки

Идва ред и на данъчните: Уволниха четирима данъчни в Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди