изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:37 EEST
Овчаров пак червен лидер в София    
Политика Румен Овчаров беше преизбран за председател на Софийската градска организация на БСП със 132 гласа от 206 гласували делегати на 11-та отчетно-изборна конференция на столичната организация на партията.

Конференцията прие и решение, което изразява подкрепата си към политиката и практическите действия за изпълнение на предизборните ангажименти на БСП и на програмата на правителството за европейска интеграция, икономически растеж и социална отговорност, предаде БТА.
Делегатите на конференцията определят като най-важна политическа задача пред градската организация на БСП подготовката и провеждането на силни предизборни кампании и постигането на най-висок резултат в изборите за членове на Европейския парламент и за народни представители за 41-то Народно събрание.
“БСП е задължена да управлява и след следващите парламентарни избори“, това заяви по-рано Овчаров от трибуната. “Битката минава през София и ние си даваме сметка, че трябва да започнем битка с ГЕРБ и с Бойко Борисов“, допълни Овчаров, цитиран от Фокус.
Той коментира, че основният политически дебат в момента не се води в парламента, а се води в медиите, по улиците и площадите. “Въпреки че сме управляваща партия, ние не задаваме тона и дневния ред на този дебат“, посочи още бившият министър.
Той подчерта успехите на правителството - ръст в заплатите с 20 % за деветте месеца на тази година; увеличение от 10.35 % на пенсиите от 1 юли и други. Овчаров посочи две причини защо въпреки успехите на правителството не расте доверието в партията. “От 2006 г. сме свидетели на сценария “Скандал със скандала”. От 2006 г. наши другари надушиха скандалите и хвърлят кал не само върху партийни кадри, но и върху цялата партия”, посочи още столичният червен лидер. Той уточни, че “хвърлянето на мръсотия“ върху ключови партийни фигури също влияе негативно.
Организацията на БСП-София не е трибунал и не е морално след всяка една публикация да се разграничаваме от дадено лице, коментира още Румен Овчаров. В същото време върху никого няма да бъде опънат чадър, допълни той.
БСП трябва да се консолидира за предстоящата изборна кампания, препоръча Румен Овчаров. Пред делегатите на партийната конференция той каза, че СДС се е разпаднала през последната година на своето управление, подобна била участта и на НДСВ. dir.bg
 


Сходни връзки

Овчаров пак червен лидер в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди