изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:14 EEST
Ясновидката Магда предупреждава за нови трусове в столицата    
НовиниГадателката Магда предсказа софийския земетръс. Земетересението е природно явление, породено от внезапното и бързо разрушаване на част от земната кора. Съпроводено е с появата на сеизмични вълни, пораждащи трептения в земните пластове и повърхност. Настъпва като следствие от натрупване на напрежение и деформации в земната кора.


Не всеки има дарбата и силата да усеща тези вибрации. Единствено гадателката Магда имаше видение за земетресението, което разтърси леко столицата през изминалата нощ.

То беше от 4 степен по скалата на Рихтер. Не много силно, но достатъчно, че да се почувства. Трусът е регистриран в 22:08 часа и е продължил 2,5 секунди. Той е бил вертикален, съпътстван от два тътена. Няма информация за жертви и разрушения.

Няколко седмици преди това гадателката е споделила пред свои близки, че е възможно трус да залюлее столицата. Тя очаква това да е първото по–леко земетресение, което е само предупреждение за това, което може да се случи. Магда не е видяла значителни разрушения и жертви, но е възможно в паниката, която ще обхване хората да има пострадали от истерията, която ще предизвикат трусовете. Като евентуални места на които това може да се случи пророчицата е назовала някои от по–известните и лъскави нощни заведения в София, където в суматохата ще бъдат стъпкани граждани.

kliuki.net
Ясновидката Магда е видяла и пукнатини по язовирните стени, които е възможно да предизвикат наводнения и аварии във ВиК системата, както и в електроподаването на града.

 


Сходни връзки

Ясновидката Магда предупреждава за нови трусове в столицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди