изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:44 EEST
САМО ЕДИН КАНДИДАТ ДА МИЕ И МЕТЕ УЛИЦИТЕ    
НовиниСамо една фирма участва в обществената поръчка за "Почистване на улици, тротоари и пешеходни зони на територията на Община град Добрич", съобщиха за НДТ от кметството.

 Крайният срок за подаване на документите бе 12 ноември. В момента комисия, назначена със заповед на кмета Детелина Николова, разглежда документите, след което ще пристъпи към оценяване и класиране.  
Предмет на обществената поръчка е почистване на улиците, тротоарите и пешеходните зони на територията на Община град Добрич. Дейностите включват: метене, миене, оросяване, уборка на зелени площи публична общинска собственост /без градски парк, дворовете на учебни и детски заведения/, събиране на листа през листопадния период, почистване на издънки на дърветата по тротоарите, почистване на прорасла по тротоарните настилки растителност, стъргане на регули и наноси след зимния период. Фирмата, която бъде одобрена, ще има за задача още да почиства линейни и улични отоци,  графити, рекламни и агитационни материали, събиране и извозване на строителни отпадъци от ремонтни дейности в домакинствата, почистване на сняг при зимни условия. Всички дейности /с изключение на почистването на сняг/ са с включено извозване на отпадъците до депото за ТБО или друго място, посочено от община град Добрич, уточняват от кметството.
 


Сходни връзки

САМО ЕДИН КАНДИДАТ ДА МИЕ И МЕТЕ УЛИЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди