изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:27 EEST
ДОБРИЧ Е ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ    
ОбразованиеУчастниците са от България, Финландия, Холандия, Германия и Унгария. Организатор е Висше училище "Международен колеж"


Европейските тенденции и добри практики в областта на образованието и ролята му в развитието на човешките ресурси са тема на провеждащата се вчера и днес в Добрич международна научна конференция. Това е четвъртото издание на форума, който се организира от Висше училище "Международен колеж" и е на тема "Ролята на образованието в усъвършенстването на човешките ресурси в Европейския съюз. Икономика и туризъм". Със свои доклади и презентации в програмата на конференцията са включени участници от България, Хинландия, Холандия, Германия и Унгария, представители на Съюза на учените у нас, на Българската асоциация по маркетинг, Съюза на библиотечните и информационните работници, на водещи висши училища и др.Обект на обсъждане са възможностите отстрана на неправителствените организации в България да въздействат за промени в Закона за висшето образование и въобще върху правителствената политика в сферата на образованието.
Международната научна конференция се организира по проекта "Партнер-нет: ресурсна мрежа за укрепване на гражданското общество и ефективни партньорства на местно ниво", реализиран от Добруджанско аграрно и бизнес училище. Вчера доклади представиха Йоп Финке, д-р Веселин Благоев и д-р Димитрина Каменова. Проведе се кръгла маса на тема "Висшето образование - алтернатива за преодоляване липсата на квалифицирана работна ръка".
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ Е ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди