изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:25 EEST
Уволниха Коритаров    
Новини
Георги Коритаров напуска екипа на Нова телевизия, съобщиха от медията. „Нова телевизия се разделя с единия от водещите на сутрешния блок „Здравей, България” - Георги Коритаров. Поводът за раздялата е неспазването от страна на водещия на принципите на журналистическия плурализъм и използването на телевизионния екран за лични цели", се казва в прессъобщението на медията, цитирано от Фокус.


Лора Крумова остава водещ на сутрешния блок „Здравей, България”. Предаването ще продължи да се излъчва, както досега - всеки делничен ден от 6:55 до 10 ч.
Според информация на сайта vsekiden.com Коритаров е уволнен заради скандал с шефа на “Лукойл България” Валентин Златев. Източници от медията разкриха, че олигархът побеснял след сензационно интервю в “Коритаров LIVE” с председателя на Съвета на директорите на топлофикацията в Правец Светла Василева. Тя заяви, че Правец е “първият частен град” на Вальо Златев, който инвестирал 36 млн. в голф игрище в града. Информацията тя споделила и с германския журналист Юрген Рот, който я включил в книгата си.
“Голяма част от собствеността в град Правец е на фамилията Златеви - на Златев-баща, по-скоро”, обясни Василева в интервюто пред Коритаров и посочи, че за никого не е тайна, че фамилията подкрепя кмета на Правец, който кара втори мандат. Светла Василева разкри още, че в момента от смяната на собствеността на "Топлофикация-Правец", се упражнява неправомерен натиск върху нея - нелоялна конкуренция от страната на общината, която изгради газова разпределителна мрежа с държавен бюджет.
Вчера стана ясно, че кадровите промени са засегнали и друго известно лице на Нова – шефът на спортната редакция Крум Савов. Той е отстранен от шефското място и е понижен до обикновен репортер, допълва vsekiden.com. На негово място е назначен Веселин Веселинов от телевизия "Диема", която, както Нова, е собственост на шведската компания Модерн Таймс Груп.

dir.bg

 


Сходни връзки

Уволниха Коритаров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.78 секунди