изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:43 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТОРТА ГИГАНТ ДАРИХА НА "ДЪГА"    
ЛюбопитноОгромна вкусна торта, изработена от майсторите - сладкари на комплекс "Виена" в Добрич, изядоха вчера възпитаниците на дома за деца и юноши "Дъга". Малчуганите получиха страхотната изненада от благотворителния бал на дамски клуб "Майчина грижа", който се проведе в навечерието на Деня на християнското семейство. Чрез НДТ директорът на дома Юлия Върбанова изказва благодарност от името на децата - на "Майчина грижа" и на бизнесмена Христо Господинов, който спечели тортата на търг и я дари на "Дъга".

ТРОПА ДЪРВЕНА ВАКАНЦИЯ

Ако до две седмици не се осигури гориво за общинските училища в Добрич, има опасност те принудително да спрат да работят и да излязат в дървена ваканция. За това алармираха от общинското управление "Образование". В началото на учебната година в училищата са били осигурени 150 т гориво, а до края на тази година са нужни още 200 т гориво, каза началникът на общинското управление.
НДТ - 24 ноември 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТОРТА ГИГАНТ ДАРИХА НА "ДЪГА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди