изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:36 EEST
Съдят мъж, принудил друг да правят френска любов    
Ред и сигурност
Дело за хомосексуални действия спрямо 29-годишен младеж бе отложено от Варненския районен съд, заради неявяване на свидетелка, съобщиха от пресслужбата на съда.


Подсъдим е 51-годишният Димитър Илиев. Според обвинителния акт на 5 юни миналата година той е извършил действия на полово удовлетворяване с 29-годишно лице от същия пол, като употребил за това сила и заплахи.
Обвиняемият и потърпевшият се познавали от около половин година преди инцидента, тъй като работили заедно в строителството. В средата на мeсец май 2007 г. пострадалият дори заживял в квартирата на Димитър Илиев, която обвиняемият обитавал със жена на съпружески начала.
На 4-ти срещу 5-ти юни 2007 г. тримата излезли да се почерпят в заведение и срещнали друг техен познат. Решили да продължат с почерпката в квартирата на общия им познат, където между мъжете възникнала разпра за пари. Тогава, със заплахи, Илиев принудил 29-годишния младеж към извършване на хомосексуални орални действия. По-късно компанията изпратила потърпевшия да купи алкохол и цигари, при което младежът потърсил съдействието на полицията.
В хода на делото досега бе разпитан единият от свидетелите на инцидента и вещите лица, изготвили съдебно-психиатричната и психологическата експертиза на пострадалия. Следващото заседание е насрочено за 19 януари догодина, когато предстои да бъде разпитана и другата свидетелка - очевидец на случилото се през лятото на 2007 г. dir.bg
 


Сходни връзки

Съдят мъж, принудил друг да правят френска любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди