изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:23 EEST
ABBA пожелаха единствено Азис    
Любопитно Водещият паркира в студиото си лимузина Mini Cooper с джакузи.   Специален гост на „Вечерното шоу на Азис” във вторник ще бъде групата наследник на ABBA - Arrival.


След като пя на живо в столичната зала Универсиада, веднага след концерта шведската група Arrival се отби на гости в студиото на Азис. Arrival са единствената банда в света, която притежaва ексклузивни права, лично предоставени от създателите на
  
  ABBA, да пресъздава напълно идентично точната версия на концертите на музикалните легенди.
  Идвайки в България, шведите пожелаха да дадат интервю единствено пред Василка. С визия и стайлинг досущ като на своите предшественици, групата впечатли екипа на шоуто с потресаваща прилика в саунда и сценичното поведение. „Българската публика е невероятна”, възклихнаха изненадани наследниците на ABBA. Arrival разказаха, че са единствената банда с разрешение от Owe Sandstrоm, дизайнерът на всички дрехи и сценични костюми на ABBA, да използват направените от него облекла. Новите ABBA се похвалиха през Азис, че в момента подготвят неиздадено парче на оргиналната група, след като са получили позволение от самите Bjоrn и Benny да я запишат. Песента се казва „Just a notion”.
  На въпроса на водещия дали плащат процент от печалбите си на ABBA, Arrival отрекоха да е така. „Опитваме се музиката ни да звучи като ABBA, но никой не може да ги копира изцяло”, споделиха членовете на бандата в отговор на коментар на Азис, че са точно копие на легендарните шведи. Те разкриха, че прекарвали часове в студиото, за да достигнат перфектен звук. Шведските интерпретатори гастролирали с концерти по света вече 13 години, като в рамките на 2008-ма само в САЩ направили близо 40 концерта.
  Оказва се, че истинските ABBA до този момент не са присъствали на концерт на наследниците си, но в тяхно лице виждали себе си на младини. Членовете на новата група не правели секс помежду си, защото си имали семейства.
  „Манията по ABBA е една всеобща треска, която ще бъде вечна”, казаха за финал Arrival.  erogance.eu
 


Сходни връзки

ABBA пожелаха единствено Азис | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди