изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:23 EEST
БАЛЧИК ПОДПИСА СПОРАЗУМЕНИЕ С КОРЕЯ    
НовиниКметът на Балчик Николай Ангелов подписа меморандум за сътрудничество с Асоциацията на кметовете на Република Корея, съобщиха вчера от пресцентъра на морската община.

В качеството си на представител на Националното сдружение на общините у нас той е провел срещи със свои колеги, с асоциациите на вносителите, на текстилната промишленост и на туристическия бранш. Културният обмен е една от първите крачки в бъдещото ни сътрудничество, сподели след завръщането си кметът. Подписаният документ предшества споразумение за търговско сътрудничество между Корея и Европейския съюз, което се очаква да се сключи в скоро време. Интересът към Балчик е провокиран от възможностите за туризъм и изграждане на инфраструктурни обекти от страна на корейски корпорации.
Делегацията, в която участваха кметовете на Балчик, Ямбол, Брезово и Никопол, бе ръководена от Анна Янева - замeстник-министър на икономиката и енергетиката.
 


Сходни връзки

БАЛЧИК ПОДПИСА СПОРАЗУМЕНИЕ С КОРЕЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди