изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:21 EEST
Криминално проявен чужденец е убит в София    
Ред и сигурност София. 38-годишен чужд гражданин е убит на столичния булевард "Рожен", съобщиха от пресцентъра на МВР за Агенция “Фокус” . Убитият е криминално проявен. Той е издирван за убийство във Варна. Днес чужденецът е бил засечен от полицаи в столичния кв. „Толстой”.

По време на преследването мъжът е стрелял по издирващите, което е наложило те също да открият огън по него. Така чужденецът е бил смъртоносно ранен и по-късно - починал.

Полицаи застреляха косовски бандит при гонка
29 ноември 2008 / News.dir.bg
При спецоперация на полицията в София около 14 часа е застрелян мъж, който се опитал да окаже съпротива на органите на реда, съобщи БТА по информация от пресцентъра на МВР.
Простреляният смъртоносно в София е Башким Мароджако (38 години). Той открил стрелба по органите на реда. Полицаите отговорили на огъня и го простреляли. Според полицията той е обявен за издирване преди месец.
Спецакцията е осъществена в столичния квартал "Толстой", а инцидентът е станал на бул. "Рожен", близо до гара "София-север".
Чужденецът, който е от косовски произход, е издирван за убийство на музикант във Варна и е бил засечен на кръстовището до гарата.
 


 

 


Сходни връзки

Криминално проявен чужденец е убит в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.04 секунди