изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:48 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ИСКАМЕ ПАРИ ОТ ЕВРОПА, ЗА ДА ПЕСТИМ ТОК    
ЛюбопитноБългария разходва 5-6 пъти повече ток от цивилизованите държави. Ако можем да ги достигнем - с икономиите ще можем да си плащаме външния дълг, разкри статистиката след посещението си в Гърция зам.-кметът арх. Чалъков. Визитата му бе във връзка с подготовката на Черноморска агенция за енергийна ефективност за участие в програми на ЕС. Сферите, в които можем да очакваме финансиране от ЕС по отношение за енергийна ефективност, са саниране на сгради, инсталиране на енергоспестяващи съоръжения и други, според арх. Чалъков.

ЗАПОЧВАТ ПРЕГОВОРИ ЗА ЗАПЛАТИТЕ В "ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ"

Вчера бе решено да започнат преговори за заплатите в "Тролейбусен транспорт". Срещата по проблема бе проведена с участието на зам.-кмета инж. Стоев. Миналата седмица двата синдиката в дружеството - КНСБ и КТ "Подкрепа", поискаха от 2 декември да започнат преговорите с управителя на фирмата за преразглеждане на колективния трудов договор и увеличение на заплатите.
НДТ - 1 декември 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ИСКАМЕ ПАРИ ОТ ЕВРОПА, ЗА ДА ПЕСТИМ ТОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди