изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:17 EEST
ЗЛАТО И СРЕБРО И ЗА ШАБЛЕНЦИ    
Икономика

Третото поред ателие на семейната фирма "Борисов-71" ЕООД отвори врати в първия ден на декември в Шабла

С водосвет вчера официално отвори врати най-новата придобивка за шабленци - ателието за изработка и продажба на златна и сребърна бижутерия на "Борисов - 71 " ЕООД. Пред репортер на вестника Борислав Борисов, който е четвърто  поколение потомък в тънкия занаят, разкри, че по повод предстоящите коледно-новогодишни празници всички техни клиенти в трите им вече ателиета-магазини ще ползват 10 % намаление при покупки, както и ще получават малък бонус - подарък от фирмата, за това, че са предпочели техните изделия. "Всъщност първото ни ателие е в Каварна, където отворихме още през 1994 г.



През 2005 г. на същата тази дата - 1 декември, стартирахме и в Балчик. И понеже смятаме, че 1 е хубаво число, особено в последния месец на годината - сега на 1 декември отваряме и в Шабла" - разказа още Борисов.
Освен изработка и ремонт на златна и сребърна бижутерия, семейството със златни ръце предлага в ателиетата си и в трите морски града и редица други услуги. Тук човек може да занесе за ремонт или да си купи нов часовник, да си поръча направата на ключ. Златните ръце на Борислав и баща му Димитър, изработват и невероятни рамки за картини и гоблени, като фирмата разполага с над 200 модела профили. Освен господата, които могат да намерят в ателието подарък за дамата на сърцето си, тук може да се отбие и всеки тийнейджър, тъй като "Борисови-71" ЕООД предлага и боди пиърсинг услуги.
Вчера на тържеството по повод официалното откриване се събраха близки, приятели. Лентата на новият магазин официално прерязаха зам.-кметът на община Шабла Станой Стоев и Борислав Борисов, който гръмна шампанското.

Текст и снимки Виржиния Георгиева

 


Сходни връзки

ЗЛАТО И СРЕБРО И ЗА ШАБЛЕНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди