изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:46 EEST
В КЛУБ "ДЕТЕЛИНА" ОТБЕЛЯЗАХА ДЕНЯ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ    
ОбществоВ аванс бе отбелязан Денят на хората с увреждания - 3 декември, в клуб "Детелина" при Районната организация на сляпо-глухите в Добрич. На събитието са присъствали 23 души, за които са били организирани игри, томбола и различни забавления - разбира се, с награди.

Специално отличие е имало и за 88-годишната Анка Радева, която е обявена за най-възрастният член на организацията. Това разказа за НДТ председателката на структурата на сляпо-глухите Калинка Ковачева. За музикалното оформление и доброто настроение се е погрижил Валентин Георгиев.
От следващата година ще се мисли за разкриване на нови работни места за хора с увреждания по различни програми и проекти на социалното министерство, каза още К. Ковачева. Наскоро тя е взела участие в среща на Националната потребителска кооперация на слепите в България. В проявата са се включили 25 председатели на подобни организации от цялата страна, които са били обучавани в качеството им на лидери.
 


Сходни връзки

В КЛУБ "ДЕТЕЛИНА" ОТБЕЛЯЗАХА ДЕНЯ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди