изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:02 EEST
Появи се интернет петиция срещу изграждането на джамия в столицата    
НовиниСофия. Интернет петиция срещу изграждането на джамия в столицата се появи в уеб пространството, видя Агенция “Фокус”. Активността на посетителите на петицията е много висока – до момента над 6550 души са се присъединили към нея.


„Парите за които се твърди че идват от частни дарители от ОАЕ, други арабски държави, както и лично дарение от султана на Оман биват превеждани чрез културно-просветителната организация Ислямска Конференция чието седалище е в Истанбул. Фактът че тези пари биват препращани към България вече е алармиращ. А заплануваният грандиозен строеж на 5 етажна джамия, Висш Ислямски институт, общежития и какво ли още не и всичкото това зад високи стени е доста тревожен. Нещо повече той си е политическа провокация. Дайте своят глас и кажете твърдо НЕ на този проект който радикално ще промени лицето на София”, се казва в посланието на авторите на петицията, които са се представили като Боян и Християн, студенти.
Адресът на интернет петицията е - http://www.bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
 


Сходни връзки

Появи се интернет петиция срещу изграждането на джамия в столицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди