изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:04 EEST
ФЕДЕРАЦИЯТА ПО БОКС ХВАЛИ "ДОБРУДЖА" В ГОДИШНИЯ СИ АНАЛИЗ    
СпортБългарската федерация по бокс похвали ръководството на клуб "Добруджа" за работата му през тази година. Това беше отчетено в годишния анализ за 2008 година, публикуван в сайта на родната ни централа.

Тимът на "Добруджа" начело с Ивелин Иванов и Славчо Михайлов е даден за пример за добър мениджмънт, в резултат на който има стабилност във финансирането и успехи. 
"Добруджа" /Добрич/ е един много добре организиран боксов клуб със стабилно ръководство, начело с г-н Ивелин Иванов, и сериозни треньори в лицето на Михаил Георгиев и Валентин Йорданов, които регистрираха участие във всички възрастови групи и спечелиха 16 медала, като 6 от тях са шампионски. Клубът популяризира успешно бокса в Североизточна България, като освен успехите, успя да организира 2 състезания от Календара на Федерацията. От състезателите Хаят Расим и Светлана Каменова очакваме международни успехи, а по-младите Валентин Георгиев, Валентин Демирев, Иво Йорданов, Христо Георгиев и Станислав Александров - да преследват винаги първите места и стремеж да попаднат в националните гарнитури" - пише в отчета. 
"Боксовият клуб "Добрич" - за разлика от своите съграждани от "Добруджа" е с доста скромни възможности и с по-малко участие в сравнение с 2007 год. Наистина участват във всички възрастови групи, но някъде, като например при школниците, това е съвсем епизодично. Считаме, че треньорът Стефан Атанасов, който е квалифициран специалист, трябва да се отърси от посредствеността, която го е обзела, да подготви малко по-качествени състезатели и да не се увлича само по женското направление. Това трябва да му бъде втълпено и от президента на клуба г-н Добри Йорданов, ако искат нещата да тръгнат в позитивна посока" - е мнението на федерацията относно клуб "Добрич".
За каварненския "Ринг" се казва, че се крепи на упоритостта на кмета на с. Топола и треньора на клуба Ердан Демирев и на помощта от община Каварна. "Колкото и скромен да е активът на клуба - 5 медала, ние смятаме, че е положителен за този клуб, за което ще отбележим имената на възмъжалите младежи Енчо Греков и Мартин Йорданов - носители на 4 от медалите" - се посочва в доклада. НДТ
 


Сходни връзки

ФЕДЕРАЦИЯТА ПО БОКС ХВАЛИ "ДОБРУДЖА" В ГОДИШНИЯ СИ АНАЛИЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди