изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:21 EEST
40 НЕЗРЯЩИ ОТ ОБЛАСТТА ЩЕ ПОЛУЧАТ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ    
ОбществоОбластната управа подари компютърна конфигурация на Териториалната съюзна организация на слепите в Добрич

Незрящи лица от Добричка област ще получат хранителни продукти по линия на проект между фонд "Социално подпомагане" към Министерството на труда и социалната политика и Съюза на слепите в България. Това съобщи за НДТ Паунка Пеева - председател на Териториалната съюзна организация на слепите в Добрич. Проектът е озаглавен "Помощ за зимата на зрително затруднени лица в затруднено икономическо положение", а квотата за нашата област е 40 души. Тепърва комисия, председателствана от П. Пеева, ще определи кои лица да влязат в нея. Критериите са свързани с процента на инвалидност, семейното положение и с това - дали в семейството има и други лица със зрителни затруднения, доходите от пенсии и т.н. Хранителните продукти ще бъдат раздавани в началото на 2009 г.
Областната администрация в Добрич е подарила на Териториалната съюзна организация на слепите компютърна конфигурация по повод Деня на хората с увреждания 3 декември, както и наближаващите коледни и новогодишни празници. Подаръкът е занесен от зам.-областния управител Олга Задгорска. От името на Управителния съвет на организацията Паунка Пеева отправи благодарност към областната управа за хубавия подарък и пожела весели празници, много здраве и щастие.
 


Сходни връзки

40 НЕЗРЯЩИ ОТ ОБЛАСТТА ЩЕ ПОЛУЧАТ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди