изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 09:46 EEST
Павлин Димитров: Ако полицаите протестират, мястото ми е при тях    
Новини Има недоволство и настроения за протести сред българските полицаи. Такава информация протича във вътрешната интернет страница на МВР, където има коментари между служители на министерството от различни структурни звена. Това каза генералният комисар на МВР Павлин Димитров в предаването „Кой говори” по Дарик.

На въпрос, ако в събота има протест на българските полицаи, дали ще се присъедини, Димитров отговори: „Вие ми зададохте най-тежкия въпрос. Моето място е там”. „Право на всеки български гражданин е да изразява своето мнение. Това ще бъде още един коректив както за отношението на ръководството на МВР, така и на правителството спрямо труда на полицейския служител”, отбеляза комисар Димитров. Генералният комисар на МВР изрази надежда за подобряване на трудовото възнаграждение, материалната база и социалния статус на българския полицай. „Всичко, което трябва да кажа, вече съм го казал в кабинета на министъра”, допълни комисар Димитров, като призна, че с Михаил Миков често спорят по различни въпроси: „Аз все пак представлявам голямата маса от полицейски служители”. На въпрос ще се състои ли SMS акцията „Не на корупцията” комисар Павлин Димитров отговори: „Ако операторите нямат физическа, финансова и друга възможност да се включат активно в този процес, то медиите го правят чудесно”.
dariknews.bg
 


Сходни връзки

Павлин Димитров: Ако полицаите протестират, мястото ми е при тях | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди